Anteckningsbok Tome Grå -Skrivbordet

110.00kr

Artikelnr: kon88 Kategori:

Anteckningsbok Tome Grå -Skrivbordet

Anteckningsbok Tome Grå, 180 sidor som väntar på att fyllas. Låter bra, eller hur? Denna spiralformade anteckningsbok är både funktionell och elegant. Även de dagar då du inte är så kreativ kommer det fortfarande att se bra ut på skrivbordet. Spiralen är kopparfärgad och passar bra med det gråa omslaget. Inuti finns något för alla och för alla syften – både linjerade sidor, punktformade sidor och rena sidor. Anteckningsboken är av storleken medium och är perfekt för möten och spontana anteckningar.
Pricken över i:et hittar vi i indexflikarna som gör det enkelt för dig att skapa mer struktur i ditt skrivande.

Storlek: l: 17.5 cm

Anteckningsbok Tome Grå

I takt med att samhället förändras, förändras även våra liv. Fler av oss ges möjlighet att ha flexibla arbetstider och kan även bestämma var vi skall arbeta. Många av oss väljer att från och till arbeta hemifrån. Att sitta vid köksbordet fungerar till en början men efterhand tröttnar vi på att behöva röja bort och skapa plats för dator, sladdar, anteckningsblock och pärmar. För att inte tala om när arbetsplatsen skall fungera som matplats till familjen igen. Att skapa ett eget hemmakontor kan vara lättare än man tror. Du behöver inte ha tillgång till ett extra rum eller att bo stort.

Knepet är att utnyttja ytan på bästa möjliga sätt och inte minst hålla ordning och reda. Utnyttja väggen framför dig genom att sätta upp en stor anteckningstavla av exempelvis plywood eller mdfskiva som du målar i en färg som du gillar. Nu är det bara att låta kreativiteten flöda. För att sätta upp saker kan du använda dig av klämmor, tejp, häftstift och spikar kan du förändra väggen. Uppdatera din vägg med anteckningar, komihåg lappar, foton, posters, skisser, post it lappar, tankar, idéer och reflektioner på tavlan. På så sätt håller du den levande hela tiden. En annan favorit är att göra en moodboard av väggen, bästa sättet att öka kreativiteten.

För att trivas vid ditt skrivbord behöver du ordning och reda. När du skapat det kommer du att ha lättare att hitta arbetsro. Låt dina saker på ditt skrivbord ha en egen speciell plats. Det hjälper dig också att skapa ordning och reda och se till att skaffa dig goda förvaringsmöjligheter. Sätt in papper i pärmar eller lägg dem i mappar. Finns väl ingenting som är så motivationsdödande som att sätta sig vid ett skrivbord fullt med lösa papper utspridda överallt.

En grön växt, ett doftljus eller varför inte en ram med en text som får dig att öka kreativiteten skapar bra känsla. Att ha fina saker omkring oss förhöjer vardagen så varför inte låta skrivbordet bli en inspirerande del av ditt hem. En fin anteckningsbok, favoritpennan och suddgummi i olika färger ger den rätta känslan. Slutligen glöm inte att det är ofta detaljerna som gör helheten.

Vårt mål med ditt köp av Anteckningsbok Tome Grå är att du skall känna dig supernöjd med din vara och vår service. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Anteckningsbok Tome Grå -Skrivbordet”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *