Anteckningsbok A5

Mjuk pärm – Bad girls throughout history

169.00kr

Boken innehåller 50 st illustrationer av starka kvinnor genom historien. Till varje kvinna följer ett citat. Här finns gott om plats för dina egna tankar och reflektioner. Vi gillar inte fullt ut bokens titel ”Bad girls throughout history”, vi kallar dem hellre modiga, viktiga & inspirerande.

Slut i lager

Artikelnr: 7264 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Mjuk pärm – Bad girls throughout history

Mjuk pärm – Bad girls throughout history är en bok som innehåller 50 st illustrationer av starka kvinnor genom historien. Till varje kvinna följer ett citat. Här finns gott om plats för dina egna tankar och reflektioner. Vi gillar inte fullt ut bokens titel ”Bad girls throughout history”, vi kallar dem hellre modiga, viktiga & inspirerande.

När skriver du?
Oavsett om du är på jakt efter en exklusive skrivbok i skinn eller ett prisvärt anteckningsblock att ha i väskan så har vi med stor sannolikhet den anteckningsbok du söker. Förutom att det är roligare att skriva i en vacker skrivbok så blir boken också en fin inredningsdetalj i ditt hem.
I takt med att vi har börjat arbeta mer hemifrån har vårt hemmakontor blivit allt mer viktigt plats i våra hem. Är det inte så att vi blir mer kreativa och stimulerade av att ha ordning och reda runt omkring oss.

Vad är du för typ av skrivare?
Likväl som vi har rätt arbetsredskap i köket vill vi ha rätt saker på vårt skrivbord. Eftersom vi behöver olika slags skrivböcker vid olika tillfällen har vi ett stort utbud av anteckningsböcker hos oss. Kanske letar du efter en ny dagbok att skriva reflektioner och tankar i.
Eller är det så att du behöver ett nytt skissblock för att testa nya ideér i. Är du typen som gillar anteckningsböcker med
Summan av det hela är att du skall känna dig nöjd med ditt köp av Mjuk pärm – Bad girls throughout history

Mer information

Vikt 0.300 kg