ERNST

ERNST – Förvaring stengods, 6cm

169kr

Förvaringsburk i stengods från Ernst Form

13 i lager

- Snabb leverans, 1-3 arbetsdagar

- Fri frakt vid köp över 700kr

- Betala säkert med Klarna

Artikelnr: 8404 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Ernst – Förvaring i stengods m lock 10x6cm

Förvaringsask 10x6cm tvåfärgad

Förvaring stengods m lock d10 h6 -Ernst

”Den största hjälten är den som klarar den grå vardagen med ett leende”

Vårt liv består ju av en himla massa vardagar och i hemmet spenderar vi mycket av just den grå vardagen. Det är här vi kan stänga vår dörr och skapa den välbehövliga stillheten och vilan efter en lång dag. Tankar för eftertanke och reflektion uppkrupen i soffan med favoritkuddarna och en kopp te. Men å andra sidan är som vi slår upp dörrarna och välkomnar släkt och goda vänner. Då är det tid för glädje och högt i tak, samtal, mat och skratt långt in på småtimmarna. Vi mår bra av att ha vackra saker omkring oss.

Ernst har hittat en fin balans mellan de enkla, funktionella men med de vackra, sinnrika detaljerna. Likaså passar produkterna väl in i stugan på landet som i våningen i stan. Det är lätt att mixa och matcha med varandra eftersom de har en färgskala som harmoniserar väl tillsammans. Han har ju ett favoritcitat den där Ernst; I det vackra bor det enkla och det kan bara konstatera att Ernst lever som han lär. Han har lyckats förmedla den känslan till de produkter som Färg & Form levererar.

Flertalet av produkterna från Ernst är som Ernst själv fyllda av uppfinningsrikedom. Ofta har produkterna flera olika funktioner. En ljuslykta kan fungera lika bra som en vas till vårblommorna du plockade på morgonpromenaden eller bli ett vacker stilleben med något fint minnesföremål från sommarens semesterresa. Slutligen kan vi inte låta bli att bjuda på ännu ett citat från barfotamannen som väcker så många känslor. “För att hitta nya vägar kan det vara bra att inte riktigt veta vart man är på väg”

Sammanfattningsvis är vår önskan med ditt köp av Förvaringsask 10x6cm tvåfärgad är att du skall känna dig supernöjd med din vara. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Ytterligare information

Vikt 0.600 kg
Dimensioner 10 × 6 cm