Ernst porslin och köksredskap

Ernst- Kanna 65cl vit, I det enkla, Stengods

329.00kr

Mått H 19cm * Ø 12cm
65cl
Matt utsida & glaserad insida
Stengods
Tål mikrovågsugn & diskmaskin

3 i lager

Artikelnr: 8096 Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Ernst- Kanna 65cl vit, I det enkla, Stengods

Kanna 65cl I det enkla, vit

Kanna I det enkla, vit -Ernst

Köket är ju hemmets hjärta, så brukar det ofta heta. Just i köket verkar det som fler och fler av oss svenskar spenderar allt mer tid. Vi lagar inte bara mat, diskar och äter här. Här läser vi också våra läxor, jobbar, syr, pysslar, läser tidningen, planterar blommor och så klart för vardagliga samtal. Ja ett och annat uppfriskande gräl förs med all säkerhet här över grytor och kastruller. Vi kan konstatera att det är här vi lever våra liv till stor del. Vi mår bra av att vara tillsammans och vi mår bra av att ha vackra saker omkring oss.

Ernst hittar en fin balans mellan de enkla, funktionella men med de vackra, sinnrika detaljerna. Detta gör att du vill hålla kvar den där koppen i handen lite längre än vanligt. Att du väljer just den där kökshandduken i den jordnära färgen att torka disken med. Eller att den ugnsfasta gratängformen inte ställs in i skåpet när den inte används utan blir en fruktskål på köksbordet istället. Ernst lever som han lär och ett lite nött men välkänt citat ”I det enkla bor det vackra” passar väl in på de varor och produkter som kommer från Färg & Form.

Många av produkterna från Ernst är som Ernst själv fyllda av uppfinningsrikedom. Till exempel blir en kopp med ett citat en utmärkt inredningsdetalj på köksbänken för en tråkigt svart plastkruka med örtkryddor som du köpt från matbutiken runt hörnet. Slutligen kan vi inte låta bli att bjuda på ännu ett citat från barfotamannen som väcker så många känslor. ”Man känner sig aldrig så rik som när man plockar ut färskt bröd ur ugnen”

Vårt mål med ditt köp av Ernst- Kanna 65cl vit, I det enkla är att du skall känna dig supernöjd med din vara. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.600 kg