Skrivbordstillbehör

Häftapparat Grön

79.00kr

Häftapparat i enkel retro design. Perfekt för att skapa din egen personliga stil på det kreativa hemmakontoret. Häftapparaten är designad i en fin grön färg som blir bra på ditt skrivbord eller som detalj på en hylla för att matcha din inredning.

Storlek: 11 x 17 x 5.7 cm

Slut i lager

Artikelnr: 11156 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Utnyttja ytan på ditt skrivbord på bästa möjliga sätt och inte minst, håll ordning och reda! Utnyttja väggen framför dig genom att sätta upp en stor anteckningstavla av exempelvis plywood eller mdfskiva som du målar i en färg som du gillar. Nu är det bara att låta kreativiteten flöda. För att sätta upp saker kan du använda dig av klämmor, tejp, häftstift och spikar kan du förändra väggen. Uppdatera din vägg med anteckningar, komihåg- lappar, foton, posters, skisser, post it lappar, tankar, idéer och reflektioner på tavlan. På så sätt håller du den levande hela tiden. En annan favorit är att göra en moodboard av väggen, bästa sättet att öka kreativiteten.

En grön växt, ett doftljus eller varför inte en ram med en text som får dig att öka kreativiteten skapar bra känsla. Att ha fina saker omkring oss förhöjer vardagen så varför inte låta skrivbordet bli en inspirerande del av ditt hem. En fin anteckningsbok, favoritpennan och suddgummi i olika färger ger den rätta känslan. Slutligen glöm inte att det är ofta detaljerna som gör helheten.

Vårt mål med ditt köp är att du skall känna dig supernöjd med din Häftapparat Supply Grön.

Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.300 kg