Anteckningsbok A5

Palm Anteckningsbok – Mjuk pärm

89.00kr

Anteckningsbok med vintagekänsla i mjuk pärm och 140 blanka sidor. På bokens framsida pryds av en bild av en palm. Skrivboken hålls på plats med ett resårband när den inte används.

2 i lager

Artikelnr: 7506 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Palm Anteckningsbok – Mjuk pärm

Palm Anteckningsbok med vintagekänsla i mjuk pärm innehåller 140 blanka sidor. Bokens framsida pryds av en bild av en palm. Skrivboken hålls på plats med ett resårband när den inte används. Detta innebär att den är robust och tål att följa med på resa. Eftersom bladen är blanka passar boken utmärkt att använda både till text och bild. Men även till skisser eller varför inte klistra in semesterminnen eller foton i. För det andra blir den en vacker inredningsdetalj i ditt hem.

När skriver du?
Oavsett om du är på jakt efter en exklusive skrivbok i skinn eller ett prisvärt anteckningsblock att ha i väskan så har vi med stor sannolikhet den anteckningsbok du söker. Förutom att det är roligare att skriva i en vacker skrivbok så blir boken också en fin inredningsdetalj i ditt hem.
I takt med att vi har börjat arbeta mer hemifrån har vårt hemmakontor blivit allt mer viktigt plats i våra hem. Är det inte så att vi blir mer kreativa och stimulerade av att ha ordning och reda runt omkring oss.

Vad är du för typ av skrivare?
Likväl som vi har rätt arbetsredskap i köket vill vi ha rätt saker på vårt skrivbord. Eftersom vi behöver olika slags skrivböcker vid olika tillfällen har vi ett stort utbud av anteckningsböcker hos oss. Kanske letar du efter en ny dagbok att skriva reflektioner och tankar i.
Eller är det så att du behöver ett nytt skissblock för att testa nya ideér i. Är du typen som gillar anteckningsböcker med blanka sidor för att du skall kunna både föra minnesanteckningar, klistra in foton eller kanske skissa på en tanke som kommer upp i huvudet.
Summan av det hela är att du skall känna dig nöjd med ditt köp av Palm Anteckningsbok- skrivbok med mjuk pärm.

Mer information

Vikt 0.300 kg
Dimensioner 15 × 21 cm