Pennor

Pennvässare Supply Grön

239.00kr

Retro pennvässare i grönt. Passar till de flesta pennor och har en anordning som gör att du kan fästa den direkt på bordet, precis som i klassrummet! Lådan på framsidan gör att den är lätt att tömma. Ett praktiskt verktyg till hemmakontoret som samtidigt ger personlig touch till din inredning.

2 i lager

Artikelnr: 11148 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Pennvässare Supply Grön

I takt med att samhället förändras så förändras även våra liv.

Fler av oss får möjlighet till flexibla arbetstider och kan även bestämma vart vi man vill arbeta. Många av oss väljer att från och till arbeta hemifrån. Att sitta vid köksbordet fungerar till en början men efterhand tröttnar vi på att behöva röja bort och skapa plats för dator, sladdar, anteckningsblock och pärmar. För att inte tala om när arbetsplatsen skall fungera som matplats till familjen igen. Att skapa ett eget hemmakontor kan vara lättare än man tror. Du behöver inte ha tillgång till ett extra rum eller att bo stort.

Pennvässare Supply Grön

Knepet är att utnyttja ytan på bästa möjliga sätt och inte minst hålla ordning och reda. Utnyttja väggen framför dig genom att sätta upp en stor anteckningstavla av exempelvis plywood eller mdfskiva som du målar i en färg som du gillar. Nu är det bara att låta kreativiteten flöda. För att sätta upp saker kan du använda dig av klämmor, tejp, häftstift och spikar kan du förändra väggen. Uppdatera din vägg med anteckningar, komihåg lappar, foton, posters, skisser, post it lappar, tankar, idéer och reflektioner på tavlan. På så sätt håller du den levande hela tiden. En annan favorit är att göra en moodboard av väggen, bästa sättet att öka kreativiteten.

För att trivas vid ditt skrivbord behöver du ordning och reda. När du skapat det kommer du att ha lättare att hitta arbetsro. Låt dina saker på ditt skrivbord ha en egen speciell plats. Det hjälper dig också att skapa ordning och reda och se till att skaffa dig goda förvaringsmöjligheter. Sätt in papper i pärmar eller lägg dem i mappar.

Finns väl ingenting som är så motivationsdödande som att sätta sig vid ett skrivbord fullt med lösa papper utspridda överallt. En grön växt, ett doftljus eller varför inte en ram med en text som får dig att öka kreativiteten skapar bra känsla. Att ha fina saker omkring oss förhöjer vardagen så varför inte låta skrivbordet bli en inspirerande del av ditt hem. En fin anteckningsbok, favoritpennan och suddgummi i olika färger ger den rätta känslan. Slutligen glöm inte att det är ofta detaljerna som gör helheten.

Vårt mål med ditt köp av Pennvässare Supply Grön är att du skall känna dig supernöjd med din vara och vår service. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.300 kg