Skyltar med rolig text

Plåtskylt – Remember as far as everyone knows…

189.00kr

Fin tavla i plåt med turkos toner och vintage finish. Mått: 26,5cm x 35cm.

6 i lager

Beskrivning

Plåtskylt – Remember as far as everyone knows….

Plåtskylt – Remember as far as everyone knows…

Remember as far as everyone knows, we are a nice normal family – Plåtskylt.

Hos oss hittar du massor av olika plåtskyltar med text. Här finns det en skylt för alla personer och alla tillfällen i vårt sortiment. Oavsett om du letar present till kompisen som har allt, och som dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till – kika igenom våra plåtskyltar, du kommer garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Söker du en födelsedagspresent till din bror som älskar engelsk fotboll där favoritlaget är Liverpool? Lugn, den skylten har vi!

Eller har du någon i din närhet som behöver lite uppmuntran och pepp? Då har vi en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap.

Är det kanske så att det är du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull. Summan är att vi försöker ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment. Vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne, till den morgontrötta tonåringen samt till mormor som längtar efter sitt barnbarn.

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida. Den är lätt att sätta upp på väggen. Men går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil så passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet, så är vi här för att hjälpa dig.

Texten på plåtskylten har ett humoristiskt och kärleksfullt budskap ”Remember as far as everyone knows, we are a nice normal family”, en fin detalj i den stora familjens hem.

Varmt välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.600 kg
Dimensioner 26.5 × 35 cm