Skyltar & Magneter med text

Plåtskylt – Always kiss me goodnight

98.00kr

Fin plåtskylt i vintagestil med en kärleksfull text på. Mått: 30,5cm x 13cm.

Slut i lager

Beskrivning

Plåtskylt – Always kiss me goodnight

Plåtskylt – Always kiss me goodnight

Always kiss me goodnight – Plåtskylt

En fin tavla i plåt som blir en kärleksfull detalj på väggen i sovrummet. ”Kyss mig alltid godnatt”.

Hos oss hittar du massor av olika plåtskyltar med text, här finns det en skylt för alla och för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter presenten till kompisen som har allt, och som dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till. Kika igenom våra plåtskyltar, så kommer du garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Söker du en födelsedagspresent till din bror som älskar engelsk fotboll och favoritlaget är Liverpool? Då har vi den perfekta skylten för honom också. Någon i din närhet som behöver lite uppmuntran och pepp? Då har vi sannolikt en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap till den vännen också.

Är det kanske så att det är du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull. Summan är att vi försöker ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment. Vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne, till den morgontrötta tonåringen samt till mormor som längtar efter sitt barnbarn.

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida som gör den lätt att sätta upp på väggen. Men det går lika bra att ställa den på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet, så är vi här för att hjälpa dig.

Resultatet av att du har köpt din Plåtskylt – Always kiss me goodnight, is just a house är att du skall känna dig supernöjd med ditt köp. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.300 kg
Dimensioner 30.5 × 13 cm