Skyltar & Magneter med text

Plåtskylt – Better days are coming…

98.00kr

Plåtskylt med roligt budskap om att helgen är nära. Mått: 30,5cm x 13cm.

2 i lager

Beskrivning

Plåtskylt – Better days are coming, they are called Saturday and Sunday

Plåtskylt – Better days are coming, they are called Saturday and Sunday

Better days are coming, they are called Saturday and Sunday – Plåtskylt

Här får du en tavla i plåt som blir en rolig detalj på din vägg. ”Bättre tider kommer, de kallas Lördag och Söndag”.

Hos oss hittar du mängder av olika plåtskyltar med text. Som ett resultat av denna mängd skyltar finns det säkert en skylt för alla och för alla tillfällen i vårt sortiment. Ja vi har nog en skylt för alla människor! Oavsett om du letar du presenten till kompisen som har allt. Dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till. Då skall du gå igenom våra plåtskyltar, du kommer garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Söker du en födelsedagspresent till din bror som älskar engelsk fotboll och favoritlaget är Liverpool, lugn vi har den perfekta skylten. Har du någon i din närhet som behöver lite uppmuntran och pepp? Då har vi sannolikt en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap.

Eller är det kanske så att det är du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull. Summan är att vi försöker ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment. Vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne.  Till den morgontrötta tonåringen samt till mormor som längtar efter sitt barnbarn hos oss.

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida. Den är lätt att sätta upp på väggen. Men går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet. Är vi här för att vi hjälpa dig.

Resultatet av att du har köpt din Plåtskylt – Better days are coming, they are called Saturday and Sunday är att du skall känna dig glad och nöjd med ditt köp. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.300 kg
Dimensioner 30.5 × 13 cm