Skyltar & Magneter med text

Plåtskylt – Born to shop. I’ve shopped all my life but I…

110.00kr

Snygg plåtskylt  med en humoristisk text till dig som älskar att shoppa, men ändå inte har något att ta på dig. Mått: 30,5cm x 13cm.

2 i lager

Beskrivning

Plåtskylt – Born to shop. I’ve shopped all my life but I still have nothing to wear!

Plåtskylt – Born to shop. I’ve shopped all my life but I still have nothing to wear!

Born to shop. I’ve shopped all my life but I still have nothing to wear! – Plåtskylt

Hos oss hittar du mängder av olika roliga plåtskyltar med text. Som ett resultat av denna mängd skyltar finns det säkert en skylt för alla och för alla tillfällen i vårt sortiment. Ja, vi har nog en skylt för alla människor! Oavsett om du letar efter present till kompisen som har allt, och som dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till – Då skall du gå igenom våra plåtskyltar, du kommer garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Söker du en födelsedagspresent till din syster som älskar att shoppa kläder eller till din bror som älskar engelsk fotboll, där favoritlaget är Liverpool? Lugn, då har vi den perfekta skylten!

Har du kanske någon i din närhet som behöver lite uppmuntran och pepp? Då har vi sannolikt en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap.

Eller är det kanske så att det är du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull. Summan är att vi försöker ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment. Vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne. Till den morgontrötta tonåringen samt till mormor som längtar efter sitt barnbarn hos oss.

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida som gör den lätt att sätta upp på väggen. Men skylten går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom den är tillverkad i vintagestil passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, skafferiet, sovrummet eller barnrummet,  så är vi här för att hjälpa dig.

Resultatet av att du har köpt din Plåtskylt – Born to shop. I’ve shopped all my life but I still have nothing to wear! är att du skall känna dig supernöjd med ditt köp. Varmt välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.300 kg
Dimensioner 30.5 × 13 cm