Skyltar med rolig text

Plåtskylt – Have you ever noticed that a woman…

169.00kr

Svartvit tavla i plåt med rolig text, mått: 26,5cm x 35cm.

Slut i lager

Beskrivning

Plåtskylt – Have you ever noticed that a woman’s I’ll ready in five min…

Plåtskylt – Have you ever noticed that a woman’s I’ll ready in five min…

Have you ever noticed that a woman’s I’ll ready in five min… – Plåtskylt

Hos oss hittar du massor av roliga plåtskyltar med text. Som ett resultat av denna mängd skyltar finns det säkert en skylt för alla och för alla tillfällen i vårt sortiment. Ja, vi har nog en skylt för alla människor! Oavsett om du letar efter present till kompisen som har allt, och som dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till – Då skall du gå igenom våra plåtskyltar, du kommer garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Söker du en present till din kompis som älskar att shoppa kläder eller till din bror som älskar engelsk fotboll, där favoritlaget är Liverpool? Lugn, då har vi den perfekta skylten!

”Have you ever noticed that a woman” blir en rolig humoristisk detalj i hemmet. Ett budskap som flirtar med våra olikheter.

Har du kanske någon i din närhet som behöver lite uppmuntran och pepp? Då har vi sannolikt en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap.

Eller är det kanske så att det är du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull. Summan är att vi försöker ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment. Vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne. Till den morgontrötta tonåringen samt till mormor som längtar efter sitt barnbarn hos oss.

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida som gör den lätt att sätta upp på väggen. Men skylten går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, skafferiet, sovrummet eller barnrummet,  så är vi här för att hjälpa dig.

Resultatet av att du har köpt din Plåtskylt – Have you ever noticed that a woman… är att du skall känna dig nöjd med ditt köp.

Varmt välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.600 kg
Dimensioner 26.5 × 35 cm