Plåtskylt- Life isn’t about waiting for the storm…

169.00kr

Artikelnr: sks1170 Kategori: Taggar: , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Plåtskylt- Life isn’t about waiting for the storm to pass…

Life isn’t about waiting for the storm to pass…

Life isn’t about waiting for the storm to pass… – Plåtskylt

 

Hos oss hittar du mängder av olika plåtskyltar med text. Som ett resultat av denna mängd skyltar finns det säkert en skylt för alla och för alla tillfällen i vårt sortiment. Ja vi har nog en skylt för alla människor! Oavsett om du letar du presenten till kompisen som har allt. Dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till. Då skall du gå igenom våra plåtskyltar, du kommer garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Söker du en födelsedagspresent till din bror som älskar engelsk fotboll och favoritlaget är Liverpool, lugn vi har den perfekta skylten. Har du någon i din närhet som behöver lite uppmuntran och pepp? Då har vi sannolikt en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap.

Eller är det kanske så att det är du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull. Summan är att vi försöker ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment. Vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne.  Till den morgontrötta tonåringen samt till mormor som längtar efter sitt barnbarn hos oss.

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida. Den är lätt att sätta upp på väggen. Men går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet. Är vi här för att vi hjälpa dig.

Resultatet av att du har köpt din Plåtskylt- Life isn’t about waiting for the storm to pass… är att du skall känna dig supernöjd med ditt köp. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.600 kg
Dimensioner 26.5 × 35 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Plåtskylt- Life isn’t about waiting for the storm…”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *