Skyltar med rolig text

Plåtskylt – No one is in charge for your happiness…

189.00kr

Skylt i plåt och vintagestil med ett budskap som påminner om att finna lyckan i livet. Mått: 26,5cm x 35cm.

2 i lager

Beskrivning

Plåtskylt – No one is in charge for your happiness, except you

Plåtskylt – No one is in charge for your happiness, except you

Hos oss hittar du massor av olika plåtskyltar med text. Här finns det en skylt för alla personer och alla tillfällen i vårt sortiment. Oavsett om du letar present till kompisen som har allt, och som dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till – kika igenom våra plåtskyltar, du kommer garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Söker du en födelsedagspresent till din bror som älskar engelsk fotboll där favoritlaget är Liverpool? Lugn, den skylten har vi!

Eller har du någon i din närhet som behöver lite uppmuntran och pepp? Då har vi en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap.

Är det kanske så att det är du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull. Summan är att vi försöker ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment. Vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne, till den morgontrötta tonåringen samt till mormor som längtar efter sitt barnbarn.

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida. Den är lätt att sätta upp på väggen. Men går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil så passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet, så är vi här för att hjälpa dig.

Texten på plåtskylten har ett tänkvärt och kärleksfullt budskap ”No one is in charge for your happiness, except you”, en text som påminner oss om att vi alla är ansvariga för vår egen lycka.

Varmt välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.600 kg
Dimensioner 26.5 × 35 cm