Plåtskyltar med text

Plåtskylt – One today is worth two tomorrows

169.00kr

Svart skylt i plåt med vit text, ett budskap som påminner om att ta tillvara dagen. Mått: 26,5cm x 35cm.

2 i lager

Artikelnr: 4939 Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Plåtskylt – One today is worth two tomorrows

Plåtskylt – One today is worth two tomorrows

One today is worth two tomorrows – Plåtskylt.

Hos oss hittar du mängder av olika plåtskyltar med text. Som ett resultat av denna mängd skyltar finns det säkert en skylt för alla och för alla tillfällen i vårt sortiment. Ja, vi har nog en skylt för alla! Oavsett om du letar present till kompisen som har allt, och som dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till – Då skall du gå igenom våra plåtskyltar, du kommer garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Söker du en födelsedagspresent till din bror som älskar engelsk fotboll där favoritlaget är Liverpool, lugn då har vi den perfekta skylten.

Eller har du någon i din närhet som behöver lite uppmuntran och pepp? Då har vi en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap.

Eller är det kanske så att det är du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull. Summan är att vi försöker ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment. Vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne, till den morgontrötta tonåringen samt till mormor som längtar efter sitt barnbarn.

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida. Den är lätt att sätta upp på väggen. Men går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet, så är vi här för att hjälpa dig.

Resultatet av att du har köpt din Plåtskylt – One today is worth two tomorrows är att du skall känna dig supernöjd med ditt köp.

Varmt välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.600 kg
Dimensioner 26.5 × 35 cm