Skyltar med rolig text

Plåtskylt – Steal a kiss every day

189.00kr

Snygg plåtskylt i rosa med kärleksfullt budskap.

Slut i lager

Beskrivning

Plåtskylt – Steal a kiss every day

Steal a kiss every day

Steal a kiss every day – Plåtskylt

Här hittar du över 100 skyltar med roliga texter & budskap. Som ett resultat av denna mängd skyltar finns det säkert en skylt för alla och för alla tillfällen i vårt sortiment. Ja, vi har nog en skylt för alla människor! Oavsett om du letar present till kompisen som har allt och som dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till. Då skall du gå igenom våra plåtskyltar, du kommer garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Har du någon i din närhet som behöver lite uppmuntran och pepp? Då har vi sannolikt en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap till den vännen också.

Eller är det du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull. Summan är att vi försöker ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment. Vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne, till den morgontrötta tonåringen såväl som till mormor som längtar efter sitt barnbarn.

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida. Den är lätt att sätta upp på väggen. Men går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet, så är vi här för att vi vill hjälpa dig.

Resultatet av att du har köpt din Plåtskylt – Steal a kiss every day är att du skall känna dig supernöjd med ditt köp. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.600 kg
Dimensioner 26.5 × 35 cm