Skyltar & Magneter med text

Plåtskylt – Stop chasing your mind and you will get…

98.00kr

Plåtskylt i vintagestil med en tänkvärd text. Mått: 30,5cm x 13cm.

Slut i lager

Beskrivning

Plåtskylt – Stop chasing your mind and you will get what your soul needs

Stop chasing your mind and you will get what your soul needs

Stop chasing your mind and you will get what your soul needs – Plåtskylt

Tavla i plåt med en tänkvärd text om strävan efter balans i livet.

Här hittar du över 100 olika plåtskyltar med rolig text. Som ett resultat av denna mängd skyltar finns det säkert en skylt för alla och för alla tillfällen i vårt sortiment. Oavsett om du letar du presenten till kompisen som har allt och som dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till. Kika igenom våra plåtskyltar, du kommer garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Har du någon i din närhet som behöver lite uppmuntran, då har vi säkerligen en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap till den vännen också!

Eller är det du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller en påminnelse om att du är värdefull? Vi gör vårt bästa för att ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment, vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne, till den morgontrötta tonåringen såväl som till mormor som längtar efter sitt barnbarn!

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida som gör de lätta att hänga upp på väggen. Men de går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så, oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, skafferiet, sovrummet eller barnrummet, så hoppas vi att du hittar den här.

Resultatet av att du har köpt din Plåtskylt – Stop chasing your mind and you will get what your soul needs är att du skall känna dig nöjd med ditt köp. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.300 kg
Dimensioner 30.5 × 13 cm