Skyltar & Magneter med text

Plåtskylt – Every lovestory is beautiful, but ours is my…

110.00kr

Plåtskylt med kärleksfull text. Mått: 30,5cm x 13cm.

7 i lager

Beskrivning

Plåtskylt – Every lovestory is beautiful, but ours is my favorite

Every lovestory is beautiful, but ours is my favorite

Every lovestory is beautiful, but ours is my favorite – Plåtskylt

En svartvit tavla i plåt med en fin text om en vacker kärlekshistoria.

Här på Rum för Inspiration hittar du mängder av olika plåtskyltar med text. Som ett resultat av denna mängd skyltar finns det säkert en skylt för alla och för alla tillfällen i vårt sortiment. Ja vi har nog en skylt för alla människor! Oavsett om du letar du presenten till kompisen som har allt och som dessutom är omöjlig att hitta den rätta gåvan till. Kika igenom våra plåtskyltar, du kommer garanterat att hitta en skylt med rätt budskap. Söker du en födelsedagspresent till din bror som älskar engelsk fotboll och favoritlaget är Liverpool, då har vi den perfekta skylten, har du någon i din närhet som behöver lite uppmuntran? Då har vi sannolikt en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap till den vännen också.

Eller är det kanske så att det är du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull? Vi gör vårt bästa för att ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment, vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne, till den morgontrötta tonåringen såväl som till mormor som längtar efter sitt barnbarn!

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida som gör de lätta att hänga upp på väggen. Men de går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så, oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, skafferiet, sovrummet eller barnrummet, så är vi här för att hjälpa dig.

Resultatet av att du har köpt din Plåtskylt – Every lovestory is beautiful, but ours is my favorite är att du skall känna dig supernöjd med ditt köp. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.300 kg
Dimensioner 30.5 × 13 cm