2010 bestämde sig Anneli för att förverkliga sin dröm, en egen inredningsbutik, och Rum för inspiration blev verklighet.

Lokalen på Haga Nygata i Göteborg passade perfekt, en välkomnande miljö med mycket historia gömd i väggarna. Visionen var att skapa en personlig inredningsbutik med det skrivna ordet i fokus, vilket ledde till att skrivböcker i alla dess former och färger tillsammans med vackra detaljer till hemmet blev kärnan i sortimentet.

Under åren har en växande ström av kunder hittat till Rum för inspiration. Vårt mål med besöket hos oss är att skänka glädje och att du ska hitta något fint och inspirerande till ditt hem, att det längs vägen blir många givande samtal och glada skratt ser vi som en självklarhet.

Anneli på Rum för inspiration.

Så, besök oss du också och låt dig inspireras! Upptäck vårt stora urval av fina anteckningsböcker, fina ljuslyktor, keramik och mängder av detaljer till ditt hem. Hos hittar du välkända varumärken såväl som mindre unika leverantörer.

Har du inte vägarna förbi Haga så ta istället en tur online, till Rumforinspiration.se. Beställer du från vår webshop så skickar vi vanligtvis din order inom 1-3 dagar. Har du någon fråga och vill nå oss direkt så skriv gärna några rader, så återkopplar vi så snart som möjligt.

Varmt välkommen till Rum för Inspiration!

/Anneli

Rum för inspiration, Org nr: 556791-0103

Trustpilot fem stjärnor