Hård pärm

Believe in yourself journal- Skrivbok hård pärm magnetlås

259.00kr

En vacker anteckningsbok i Hard Cover med hård flik som stänger boken med en magnet. Guld detaljer och med prägling på bokens omslag. Svagt linjerad med 192 sidor syrafritt papper.

Slut i lager

Artikelnr: pe43 Kategori:

Beskrivning

 

Believe in yourself journal – Skrivbok hård pärm magnetlås.

Believe in yourself journal

En vacker anteckningsbok i Hard Cover med hård flik som stänger boken med en magnet.  Guld detaljer och med prägling på bokens omslag samt texten Believe in yourself ingraverat. Svagt linjerad med 192 sidor syrafritt papper.

 

Vad är du för typ av skrivare?
Det är något speciellt att fatta tag i pennan och skriva ner de tankar som kommer. Resultatet brukar bli att tankarna och idéerna flyttas från hjärnan till handen och slutligen till pappret. Trots att det är samma kropp som arbetar känns det ofta befriande att få ner orden på pappret. Summan kan ofta bli att det blir mer ordning och reda i tankarna, du hitta nya strukturer eller kanske fångar nya idéer

Likväl som vi har rätt arbetsredskap i köket vill vi ha rätt saker på vårt skrivande. Eftersom vi alla är olika och har olika syften till att skriva har vi lyckligtvis en uppsjö av olika anteckningsböcker hos oss. Kanske vill du ha en bok med blanka sidor för att skissa på en nya projekt eller en med rutor i för räkneexempel. Är du typen som gillar bullet journal. Välkommen vi har journaler med prickar, index o klistermärken.

Är du personen som vaknar mitt i natten och har en strålande idé? Eller kommer kanske lösningen på ett problem som du tänkt på länge när du sitter på bussen och tänker på helt andra saker. Hos oss hittar du anteckningsblocken för dig. Kanske är du typen som bara älskar att ha vackra skrivböcker liggandes runt omkring som inredningsdetaljer i ditt hem?  Vi lovar du inte ensam. Söker du efter den perfekta dagboken för att skriva ner dagliga tankar och reflektioner, då har du kommit rätt.

Oavsett anledning till att du köper Anteckningsbok Hård pärm magnetlås – Believe in yourself journal skall vi göra vårt bästa med att du blir nöjd med ditt köp. Välkommen till oss på Rum för inspiration.

Mer information

Vikt 0.600 kg
Dimensioner 16 × 21 cm