Anteckningsböcker A5

Anteckningsbok A5- Believe in yourself Journal

229.00kr

En vacker anteckningsbok med hård flik som stänger boken med en magnet. Boken pryds av gulddetaljerad prägling och fin text. Inuti finns 192 svagt linjerade sidor av syrafritt papper.

6 i lager

Artikelnr: 7255 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Believe in yourself Journal – Skrivbok med magnetlås

Believe in yourself journal

En vacker anteckningsbok med hård pärm och flik som stänger boken med en magnet.  Fina gulddetaljer och prägling på bokens omslag med texten Believe in yourself ingraverat. Skrivboken har 192 svagt linjerade sidor syrafritt papper.

Vilken typ av skrivare är du?
Visst är det något speciellt att fatta tag i pennan och skriva ner de tankar som kommer. Resultatet brukar bli att tankarna och idéerna flyttas från hjärnan till handen och slutligen till pappret. Trots att det är samma kropp som arbetar känns det ofta befriande att få ner orden på pappret. Summan kan ofta bli att det blir mer ordning och reda i tankarna, du hitta nya strukturer eller kanske fångar nya idéer

Likväl som vi har rätt arbetsredskap i köket vill vi ha rätt saker på vårt skrivande. Eftersom vi alla är olika och har olika syften till att skriva har vi lyckligtvis en uppsjö av olika anteckningsböcker hos oss. Kanske vill du ha en bok med blanka sidor för att skissa på en nya projekt eller en med rutor i för räkneexempel. Är du typen som gillar bullet journal. Välkommen vi har journaler med prickar, index o klistermärken.

Är du personen som vaknar mitt i natten och har en strålande idé? Eller kommer kanske lösningen på ett problem som du tänkt på länge när du sitter på bussen och tänker på helt andra saker. Hos oss hittar du anteckningsblocken för dig. Kanske är du typen som bara älskar att ha vackra skrivböcker liggandes runt omkring som inredningsdetaljer i ditt hem?  Vi lovar du inte ensam. Söker du efter den perfekta dagboken för att skriva ner dagliga tankar och reflektioner, då har du kommit rätt.

Vår förhoppning är att du ska bli nöjd med ditt köp av Believe in yourself Journal – Skrivbok med magnetlås.

Välkommen till oss på Rum för inspiration.

Mer information

Vikt 0.600 kg
Dimensioner 16 × 21 cm