Fina Anteckningsböcker

Find your adventure journal

245.00kr

En illustrerad dagbok med 60 sidor att fylla i.

Slut i lager

Artikelnr: 7263 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Find your adventure journal  – Oavsett om du påbörjar en episk resa eller kanske startar en ny fas i livet, eller vill utveckla din nyfikenhet, så kommer denna illustrerade guidade dagbok säkert att väcka din känsla för äventyr. Som ett resultat av detta kan du upptäcka din hemstad på ett nytt sätt. Om du tar den med på korta turer runt din hemstad. Varför inte lägga den i resväskan på fantastiska utlandsresor. Var och en av de fyra kapitlen koncentrerar sig på olika typer av äventyr så att du kan hoppa runt och välja aktiviteter som passar ditt humör. Nu börjar äventyret! Antal sidor 160 st, mjuk pärm.

När skriver du?
Oavsett om du är på jakt efter en exklusive skrivbok i skinn eller ett prisvärt anteckningsblock att ha i väskan så har vi med stor sannolikhet den anteckningsbok du söker. Förutom att det är roligare att skriva i en vacker skrivbok så blir boken också en fin inredningsdetalj i ditt hem.
I takt med att vi har börjat arbeta mer hemifrån har vårt hemmakontor blivit allt mer viktigt plats i våra hem. Är det inte så att vi blir mer kreativa och stimulerade av att ha ordning och reda runt omkring oss.

Vad är du för typ av skrivare?
Likväl som vi har rätt arbetsredskap i köket vill vi ha rätt saker på vårt skrivbord. Eftersom vi behöver olika slags skrivböcker vid olika tillfällen har vi ett stort utbud av anteckningsböcker hos oss. Kanske letar du efter en ny dagbok att skriva reflektioner och tankar i.
Eller är det så att du behöver ett nytt skissblock för att testa nya ideér i. Är du typen som gillar anteckningsböcker med blanka sidor för att du skall kunna både föra minnesanteckningar, klistra in foton eller kanske skissa på en tanke som kommer upp i huvudet.

Summan av det hela är att du skall känna dig nöjd med ditt köp av Find your adventure journal – skrivbok med mjuk pärm.

 

Mer information

Vikt 0.300 kg
Dimensioner 13 × 20 cm