Skrivbordstillbehör

Clipboard A5, Rosa

99.00kr

Skrivplatta i rosa med clips som kan användas för skisser, målning, teckning eller för anteckningar. Snygg också som inredningsdetalj att hänga på väggen med matchande poster, bild eller kort.

14 i lager

Artikelnr: 8754 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Clipboard A5, Rosa

Skrivplatta A5 Rosa

I takt med att samhället förändras, förändras även våra liv. Fler av oss ges möjlighet att ha flexibla arbetstider och kan även bestämma var vi skall arbeta. Många av oss väljer att från och till arbeta hemifrån. Att sitta vid köksbordet fungerar till en början men efterhand tröttnar vi på att behöva röja bort och skapa plats för dator, sladdar, anteckningsblock och pärmar. För att inte tala om när arbetsplatsen skall fungera som matplats till familjen igen. Att skapa ett eget hemmakontor kan vara lättare än man tror. Du behöver inte ha tillgång till ett extra rum eller att bo stort.

Att ha fina saker omkring oss förhöjer vardagen så varför inte låta skrivbordet bli en inspirerande del av ditt hem. En fin anteckningsbok, favoritpennan och suddgummi i olika färger ger den rätta känslan. Slutligen glöm inte att det är ofta detaljerna som gör helheten.

Vårt mål med ditt köp av Clipboard A5 Rosa är att du skall känna dig supernöjd med din vara. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Ytterligare information

Vikt 0.300 kg
Dimensioner 17 × 25 cm