Skyltar med rolig text

Plåtskylt – Wine a little you’ll feel better

189.00kr

Plåskylt med roligt budskap, Mått: 26,5cm x 35cm.

Slut i lager

Beskrivning

Plåtskylt – Wine a little you’ll feel better

Wine a little you’ll feel better

Wine a little you’ll feel better – Plåtskylt

Hos oss hittar du mängder av olika plåtskyltar med text. Som ett resultat av denna mängd skyltar finns det säkert en skylt för alla och för alla tillfällen i vårt sortiment, vi har nog en skylt för alla människor! Söker du en födelsedagspresent till din bror som älskar engelsk fotboll och favoritlaget är Liverpool, lugn vi har den perfekta skylten. Har du någon i din närhet som behöver lite uppmuntran och pepp? Då har vi sannolikt en plåtskylt med ett omtänksamt och motiverande budskap.

Eller är det kanske så att det är du själv som behöver en plåtskylt som får dig att skratta, känna tacksamhet och glädje eller påminnelse om att du är värdefull. Summan är att vi försöker ha ett stort utbud och bredd på vårt produktsortiment. Vårt mål är att du skall hitta plåtskylten till 50-åringen som älskar champagne.  Till den morgontrötta tonåringen samt till mormor som längtar efter sitt barnbarn!

Skyltarna är tillverkade i plåt och har små upphängningsanordningar på skyltens baksida. Den är lätt att sätta upp på väggen. Men går lika bra att ställa på en tavellist eller på ett sideboard i din hall. Eftersom skylten är tillverkad i vintagestil passar den lika bra i det lantliga hemmet som i den moderna våningen i stan. Så oavsett om du vill ha en skylt till hallen, vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet, så är vi här för att vi hjälpa dig.

Resultatet av att du har köpt din Plåtskylt – Wine a little you’ll feel better är att du skall känna dig supernöjd med ditt köp. Välkommen till oss på Rum för inspiration!

Mer information

Vikt 0.600 kg
Dimensioner 26.5 × 35 cm