Wikholm Form

Vas- Floral Creme, 18cm

329.00kr

Ge ditt hem en touch av tidlös skönhet och romantik med vår Floral Creme vas. Tillverkad av högkvalitativt glas med en tilltalande krämig nyans och förförisk form, blir denna 18cm höga vas ett iögonfallande inslag i ditt rum, oavsett om den står ensam som en stilig prydnad eller fylls med dina favoritblommor.

Slut i lager

Artikelnr: 34718 Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Upplev tidlös skönhet med vår Floral Creme vas.

Denna 18cm höga glasvas är en konstnärlig dekoration som för tankarna till romantik, vintage och elegans med dess smala midja och kurviga form. Dess tilltalande utseende och krämiga nyans ger ett mjukt och förföriskt uttryck till ditt hem. Tillverkad i högkvalitativt glas, utstrålar den en subtil lyx och charm.

Med sin mjuka creme-färgade nyans och förtjusande form blir denna vas en perfekt komplettering till din inredning, oavsett om den står ensam som en elegant prydnad eller fylld med vackra blommor. Låt den bli en central del av din heminredning och skapa en atmosfär av romantik och välbefinnande.

Dess klassiska design gör den lämplig för alla typer av blommor och buketter, vilket ger dig möjlighet att skapa vackra arrangemang som lyfter fram dess romantiska stil. Oavsett om det är för att förgylla vardagen eller för att skapa en speciell stund med din älskade, kommer denna creme-färgade glasvas att bli en älskad del av ditt heminredning. Ge ditt hem en touch av romantik och skönhet med denna underbara glasvas.

 

  • Glas
  • 14*18cm

 

 

 

 

 

Ytterligare information

Vikt 0.6 kg