Skrivbordstillbehör

Magneter Neo Silver

119.00kr

Små starka magneter i silver som håller koll även på de minsta urklippen. Kommer i en förpackning om 10 magneter.

Finns i svart, guldfärgade eller silver.

Storlek: 1,9 cm, Ø: 5 mm

Slut i lager

Artikelnr: 11058 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Magneter Silver

Magneter Silver, använd små magneter för att hålla koll på olika pappersbitar, kvitton och bilder. Neo är små men starka magneter, som är perfekta för en anslagstavla på ditt hemkontor, i hallen eller kanske även i köket. Magneterna är enkla och stiliga och de är gjort av neodymium. De kommer i en vacker silvrig färg som passar bra till de flesta heminredningsstilar. Varje paket innehåller 10 magneter.

Storlek: 1,9 cm, Ø: 5 mm

Magneter Silver

I takt med att samhället förändras, förändras även våra liv. Fler av oss ges möjlighet att ha flexibla arbetstider och kan även bestämma var vi skall arbeta. Många av oss väljer att från och till arbeta hemifrån. Att sitta vid köksbordet fungerar till en början men efterhand tröttnar vi på att behöva röja bort och skapa plats för dator, sladdar, anteckningsblock och pärmar. För att inte tala om när arbetsplatsen skall fungera som matplats till familjen igen. Att skapa ett eget hemmakontor kan vara lättare än man tror. Du behöver inte ha tillgång till ett extra rum eller att bo stort.

Knepet är att utnyttja ytan på bästa möjliga sätt och inte minst hålla ordning och reda. Utnyttja väggen framför dig genom att sätta upp en stor anteckningstavla av exempelvis plywood eller mdfskiva som du målar i en färg som du gillar. Nu är det bara att låta kreativiteten flöda. För att sätta upp saker kan du använda dig av klämmor, tejp, häftstift och spikar kan du förändra väggen. Uppdatera din vägg med anteckningar, komihåg lappar, foton, posters, skisser, post it lappar, tankar, idéer och reflektioner på tavlan. På så sätt håller du den levande hela tiden. En annan favorit är att göra en moodboard av väggen, bästa sättet att öka kreativiteten.

 

Ytterligare information

Vikt 0.100 kg