Skrivbordstillbehör

Tejp Duck Grå/Grön/Rosa

59.00kr

Förpackning med 3 rullar tejp i grå, grön och rosa färg.

Storlek: l: 1 cm

 

20 i lager

Artikelnr: 11054 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Tejp Duck Grå/Grön/Rosa

Tejp Duck Grå/Grön/Rose Vackra kontorsmaterial är ett måste för en trendig kontorsmiljö. Ge ditt pappersarbete och dina projekt en subtil färgboost med Duck Tape. Tapen kommer i en uppsättning med tre olika färger; grå, grön och rosa. De kreativa möjligheterna är oändliga med Duck Tape.

Storlek: l: 1 cmTejp Duck Grå/Grön/Rose

I takt med att samhället förändras, förändras även våra liv. Fler av oss ges möjlighet att ha flexibla arbetstider och kan även bestämma var vi skall arbeta. Många av oss väljer att från och till arbeta hemifrån. Att sitta vid köksbordet fungerar till en början men efterhand tröttnar vi på att behöva röja bort och skapa plats för dator, sladdar, anteckningsblock och pärmar. För att inte tala om när arbetsplatsen skall fungera som matplats till familjen igen. Att skapa ett eget hemmakontor kan vara lättare än man tror. Du behöver inte ha tillgång till ett extra rum eller att bo stort.

Knepet är att utnyttja ytan på bästa möjliga sätt och inte minst hålla ordning och reda. Utnyttja väggen framför dig genom att sätta upp en stor anteckningstavla av exempelvis plywood eller mdfskiva som du målar i en färg som du gillar. Nu är det bara att låta kreativiteten flöda. För att sätta upp saker kan du använda dig av klämmor, tejp, häftstift och spikar kan du förändra väggen. Uppdatera din vägg med anteckningar, komihåg lappar, foton, posters, skisser, post it lappar, tankar, idéer och reflektioner på tavlan. På så sätt håller du den levande hela tiden. En annan favorit är att göra en moodboard av väggen, bästa sättet att öka kreativiteten.

 

Ytterligare information

Vikt 0.300 kg