Gjut dina egna trampstenar

Trampstenar i cement House of Strand

Nadine är tjejen bakom Instagramkontot @Houseofstrand, en mästare på att pyssla och hitta på egna kreativa projekt. Med cement, hinkar och gamla virkade dukar gjuter hon egna trampstenar som blir till fina detaljer och snirkliga gångar i hennes trädgård.

Gjut dina egna trampstenar så här:

Börja med att smörja in en hink med matolja och lägg sedan en virkad duk i botten av hinken. Häll betong i hinken, och för mer stabilitet, lägg en bit hönsnät i betongen och fyll därefter på med mer. Täck sedan hinken med plastfolie och låt det torka i ca 48 timmar. Sedan kommer det mest spännande momentet – vänd hinken uppochned ovanpå en handduk eller något mjukt, och voila, betongplattan lossnar från hinken och faller ur.

Dra bort duken från betongen och din egengjutna trampsten är klar.

Bra jobbat!

House of strand trampstenar i cement
Dekoration för din trädgård

Bilder: House of strand

Du hittar mer inspiration och tips på fina detaljer att gjuta inne hos @Houseofstrand.